X
تبلیغات
کدبانو - انواع ته دیگ
 اول  کف قابلمه روغن ریخته بعد گلها و برگها و پروانه ها را که از سیب زمینی و هویج قالب زدید بچینید.(اگه کسی تاحالا ته دیگ هویج درست نکرده حتما امتحان کنه خیلی خوشمزه می شه .)
بعد تو یه کاسه یک تخم مرغ شکسته با نمک فلفل و دارچین و چند قاشق ماست مخلوط کرده دو سه قاشق از برنج آبکش شده رابه اون اضافه کرده سپس نصف مواد را با مقداری شوید خشک مخلوطک و مناطق سبز ته دیگ بریزید.
بعد باقی مواد را با دقت بقیه جاها بریزیدکه نظمش بهم نخورد.
برنج هارا آرام روی ته دیگ  ریخته و یک ساعت و نیم روی شعله ملایم بگذارید.


 ته دیگ  توی قالب کیک 

 ته دیگ را در قالب کیک درست کنید که تفلون باشد. اول برنج و آبکش کرده بعد یه مقدارشو با زعفران دم کرده وکمی نمک و2 قاشق آب گوجه فرنگی مخلوط کنید . کل قالب و با کره چرب کرده و بعد 2 قاشق روغن مایع ریخته ته قالب را برنج زعفرانی بریزید و روی آن را صاف کنید.بعد هم بقیه ی برنج رو ریخته و روی انرا صاف کرده و چند جارا با چنگال سوراخ کنید و تو ی هر کدام کمی آب بریزید و بعد هم روشو با فویل کاملا پوشانده و 1 ساعت درفر 180 درجه قرار داده  بعد هم  توی ظرف برگردانید.

ته دیگ لبو

       


 ته دیگ سیب زمینی رنده شده
سیب زمینی رنده شده نمک پودر سیر فلفل و زعفرون و کنجد رو مخلوط کرده و زیر برنج بریزید.

 ته دیگ نون حصیری با کنجد

 ته دیگ سیب زمینی‌ خلال




می توانید قاطی‌ زعفرون یا زرد چوبه که ته قابلمه میریزید... یکم هم رنگ خوراکی‌ نارنجی بزنیدکه ته دیگ را خوشرنگ میکند

ته دیگ بال مرغ

1 لیوان ماست + زعفران دم کشیده یا ( زردچوبه ) + نمک + کمی فلفل و باهم توش  روغن ریختیم می چینیم و لابلای بالها که حفره هست و با مخلوط ماستی که بالهارو توش خوابوندیم پر میکنیم بعد برنج آبکش شده رو میریزیم روش و می گذاریم دم بکشد. 

 
منبع:سفره خونه
+ نوشته شده توسط سحر محرابی پری در جمعه بیستم شهریور 1388 و ساعت 13:13 |